E-Megara-GR
Uncategorized

Συνέντευξη τύπου Δημάρχου Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη

«Δεν υπάρχει XYTY στα λατομεία Σταμέλου. Υπάρχει μόνο στο μυαλό και στις επιθυμίες κάποιων.

O Δήμαρχος Σταμούλης δε λέει ψέματα. Aυτό το γνωρίζουν εχθροί και φίλοι ανεξάρτητα αν κάποιοι παίζοντας πολιτικά παιχνίδια προσπαθούν να το διαστρεβλώσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρ. Σταμούλης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Οκτωβρίου.

Την επομένη της πρωτοβουλίας των δημοτικών συμβούλων και των επικεφαλής της αντιπολίτευσης για συνέντευξη τύπου και συστράτευση κατά της χωροθέτησης ΧΥΤΥ στο πρώην λατομείο Σταμέλου στα Μέγαρα, ο Γρ. Σταμούλης ήταν κατηγορηματικός: δεν έχει γίνει διαβούλευση, δεν θα γίνει ο ΧΥΤΥ και ο ίδιος δεν έπαιξε κανενός είδους πολιτικά παιχνίδια, αλλά αυτό το κάνουν οι αντιπολιτευόμενοι και πολιτικοί του αντίπαλοι.

Χαρακτήρισε δε αβλεψία, το ότι δεν απάντησε στο έγγραφο της 27ης Οκτωβρίου 2017, παραθέτοντας νεότερο έγγραφο, όπου σε ερώτηση προς τον ΕΔΣΝΑ που έκανε ο Δήμος Μεγαρέων στις 19 Οκτωβρίου 2018, ο ΕΔΣΝΑ δηλώνει ότι δεν είναι ειλημμένη η απόφαση του για χωροθετήσεις και «επιδιώκει  μαζί με τους ΟΤΑ να προχωρήσει σε προτάσεις και αποφάσεις. Όχι ερήμην. Όχι απέναντί τους».


ρεπορτάζ: Αλέκα Σταματιάδη

βίντεο: Μάριος Ρεντίφης

περισσότερα στην έντυπη ΕNΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΓΑΡΩΝ, την Πέμπτη στα περίπτερα