E-Megara-GR
Uncategorized

Βύζας: Ανακοίνωσε Βούκα, ανανέωσαν Δέσκος και Ανδρέου

Σε ακόμη μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή – γνώστη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΔΑ προχώρησε ο Βύζας.
Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων έδωσε τα χέρια με τον 30χρονο πλάγιο επιθετικό Κλώντι Βούκα ο οποίος θα φοράει τα κιτρινόμαυρα για έναν χρόνο.

Ο Βούκα έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί στις περισσότερες ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος κάτι που μέτρησε στην επιλογή της διοίκησης, που επιζητούσε φέτος την συνεργασία με ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρίες από το πρωτάθλημα των μεγάλων της ΕΠΣΔΑ.

Την ποδοσφαιρική περίοδο που πέρασε, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Βύζαντα αγωνίζονταν με επιτυχία στην πρωταθλήτρια ομάδα του Μανδραϊκού, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας της Μάνδρας.

Επίσης στην ομάδα του Βύζαντα παρέμειναν και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Δέσκος και ο τερματοφύλακας Τάσος Ανδρέου.

Παρόλα αυτά, οι μεταγραφές για την ομάδα του Βύζαντα δεν έχουν τελειώσει, αφού οι πληροφορίες μας λένε ότι θα αποκτηθεί ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Η επιτροπή μεταγραφών έχει ξεκινήσει επαφές, (οι οποίες μάλιστα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο), με συγκεκριμένο όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση.

Ενδέχεται μέχρι την επόμενη Τρίτη και αυτή η περίπτωση να έχει αίσιο τέλος, αφού το βαρύ όνομα του Βύζαντα αποτελεί δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή.

Εντατικοί ρυθμοί με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας

Και ενώ οι μεταγραφές – όπως προαναφέραμε – δεν έχουν τελειώσει, στον σύλλογο προετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη της προετοιμασίας, αφού όλοι θέλουν τα πάντα να είναι στην εντέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή Μάκη Πανταζή, οριοθετούν την έναρξη της προετοιμασίας από 10 – 13 Αυγούστου.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τον ρουχισμό, ενώ η διοίκηση μέσω του Αντιπροέδρου Δημήτρη Παπαδόπουλου (που θα έχει την ευθύνη), προχωρά και στην εκτύπωση των εισιτηρίων διαρκείας τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

πηγη ΑΙΧΜΗ ΜΕΓΑΡΩΝ