E-Megara-GR
Δημοτικός συνδιασμός "Μέγαρα-Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα"

Γ. Κουμπέτσος: Καληνύχτα στους Διόσκουρους κ.κ. Σταμούλη και Γκίνη

Πραγματικά δεν είχα σκοπό να απαντήσω, στις πολιτικές προκλήσεις που κατά καιρούς εφευρίσκει με διάφορους απίθανους τρόπους… ο κ Σταμούλης προσπαθώντας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να επιτεθεί στον συνδυασμό μας.

Σκοπός του φυσικά είναι η φίμωση και απαξίωση των ανθρώπων που θα τολμήσουν να αντιπαρατεθούν και να αμφισβητήσουν τον τρόπο που διοικεί.

Τα κρούσματα πολιτικής παράνοιας και αλαζονείας στις τάξεις της Διοίκησης έχουν ξεπεράσει τα όρια. Αδυνατώντας πλέον ο κος Σταμούλης να διαχειριστεί την κατακραυγή που βιώνει καθημερινά από τον λαό του Δήμου μας, προτάσσει σαν ασπίδα σωτηρίας οποιονδήποτε από την αυλή του. Εξάλλου γι’ αυτόν όλοι <<πολιτικά αναλώσιμοι>> είναι.

Τόσο σαν Συνδυασμός συλλήβδην, όσο και τα αξιόλογα στελέχη-κόσμημα της κοινωνίας μας. καθώς και οι εξέχοντες πολίτες που έχουν σταθεί στο πλάι μας όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής μας διαδρομής, ουδέποτε βρεθήκαμε σε τέτοιον πολιτικό κατήφορο. Ουδέποτε ασχοληθήκαμε με πολίτες «τύπου Γκίνη», ουδέποτε ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με τον κόσμο. Οι Μεγάλες Παρατάξεις και τα άξια πολιτικά πρόσωπα ξέρουν να συγχωρούν τους πολίτες ακόμα και όταν αυτοί στέκονται αναίτια απέναντι τους, εξυπηρετώντας φυσικά και μόνο τα μικροσυμφέροντα τους.

Η κοινωνία περιμένει από εμάς να κρατήσουμε ψηλά τον πολιτικό πολιτισμό και να ενεργούμε μόνο για το καλό του τόπου μας και όχι του εαυτού μας .

Απολαύσαμε όμως, την ανάγκη του κου Γκίνη να μοιραστεί μαζί μας το σύντομο βιογραφικό του, ξεκινώντας με την τριετή του στρατιωτική θητεία, αμέσως μετά μας θύμισε, τα βαριά ένσημα που κόλλησε κατά την περίοδο που υπήρξε αντιδήμαρχος, έπειτα το σπουδαίο συγγραφικό του έργο και τέλος τα έβαλε με το άδικο κράτος και την κακή σημερινή κυβέρνηση που δεν μπορεί να τον συνταξιοδοτήσει ενώ έχει ξεπεράσει τα 70 έτη.

Σε έναν ορυμαγδό 2000 λέξεων, είναι εύκολο να διακρίνει κανείς ότι πρόκειται για άρατα θέματα, προερχόμενα από τους αυλικούς και τον ίδιο τον κο Σταμούλη, όπου ο κος Γκίνης προσπαθεί να μας δείξει μία ακόμη πτυχή του πλούσιου ταλέντου του και τη νέα συγγραφική του μέθοδο αυτή του copy / paste.

Μέσα από ένα κείμενο που ο συντάκτης (συντάκτες;) δείχνει να βρίσκεται σε πολιτική παράκρουση και <<διαψεύδει τον εαυτό του>> ή το έχουν γράψει διάφοροι και κάποιος το έχει <<συρράψει>>. Δεν εξηγούνται αλλιώς τα αλλοπρόσαλλά που αναγράφονται στο κείμενο.

Ο λόγος προφανέστατος να ασχοληθούμε με τον θάμνο και να χάσουμε το Δάσος!

Κύριε Γκίνη, ειλικρινά είμαστε στο πλευρό σας και όλοι κατανοούμε πόσο κρίσιμος για εσάς είναι ο ρόλος του υπερασπιστή του κου Σταμούλη πίσω από τα χαρακώματα του έμμισθου Γραφείου Τύπου του Δήμου Μεγαρέων. Ωστόσο, σας προτείνουμε να είστε πολύ προσεκτικός διότι, αυτά τα ένσημα δεν είμαστε βέβαιοι, ότι αρκούν για την συνταξιοδότηση σας.

Κύριε Σταμούλη και κύριε Γκίνη σας έχει παρασύρει η κατηφόρα, και πολύ φοβούμαστε ότι τα αντανακλαστικά σας δεν επαρκούν πλέον για να αποφύγετε το αδιέξοδο. Σε αυτή την πορεία δεν υπάρχει πολιτική προστασία που θα λάβει μέτρα για εσάς.

Το θετικό είναι ότι, πολύ λίγα στελέχη της παράταξής σας εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα με εσάς και ήδη διαφοροποιούνται από τις παρωχημένες τακτικές και μεθοδεύσεις σας.

Και όπως θα σας έλεγαν τα εγγονάκια σας… είστε ότι να ’ναι…

Πραγματικά θα ήθελα να μας πει ο <<συγγραφέας >> του κειμένου αν δεν θέλει να λέγεται λασπολόγος:

Α) Ποιος δεν θα γλυτώσει την φυλακή;

Β) Ποιες σκανδαλώδεις υποθέσεις μας βαραίνουν;

Γ) Ποιοι είναι οι χασομέρηδες που πληρώνει το Ελληνικό κράτος;

Δ) Μήπως θέλετε να ανταλλάξετε τον μισθό σας ως ειδικός σύμβουλος ενός χρεωκοπημένου Δήμου με το μισθό ενός Προέδρου (αμισθί) μιας κερδοφόρου επιχείρησης όπως είναι ο ΟΛΕ ΑΕ που ανήκει στο Ελληνικό κράτος;

Ε) Μήπως θέλετε να δημοσιοποιήσετε τον κατάλογο όλων όσων χρωστούν στην ΔΕΥΑΜ και αν γνωρίζουμε κάποιον να τον μεταπείσουμε να πληρώσει;

Στην κλειστή κοινωνία που όλοι ζούμε είναι γνωστός <<ο βίος και η πολιτεία>> του καθενός μας δεν χρειάζονται και πολλές επεξηγήσεις!

Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!!!

Γεώργιος Κων. Κουμπέτσος