E-Megara-GR
Uncategorized

Ο Μανδραικός 10Χ10 απέδρασε και από τη Νέα Πέραμο 3-1 στο ντέρμπι τον Ατταλο

Συνεχίζοντας τον φρενήρη καλπασμό του ο Μανδραικός πέρασε αλώβητος και από τη Νέα Πέραμο κάνοντας το 10Χ10 αφού επικράτησε στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του Ατταλου με 3-1 και εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Ζωφριά.

Τα τέρματα της ομάδος της ομάδος του Θεόφιλου Καλύβα που παραμένει αήττητος σημείωσαν οι: Χόρβατ 2 (19’ με πέναλτι ανατροπή από τον τερματοφύλακα Σταθόπουλο), 32’ από ασίστ του Μονέ και Λελούδας 87’ από σέντρα του Βούκα.
Για λογαριασμό του Ατταλου σκόραρε ο Λαοκράτης Μπαγδάτογλου με κεφαλιά 50’ . Είχε προηγηθεί σούτ του Ασλανίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτήτευσε ο Σπύρος Σταθόπουλος. Βοηθοί: Δημόπουλος-Πλάκας. Παρατηρητής αγώνα Χρήστος Παππούς.

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ(προπονητής Σάκης Δέδες): Σταθόπουλος, Χωραβάτης(59’Κοντόσταυλος), Χριστοδουλίδης, Καμαρά, Μαρόλης Γ, Ασλανίδης, Μπαγδάτογλου, Καλαιτσίδης(90’Γαλανός), Μαριόλης Ν, Κουσίδης, Στρατιδάκης.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κοντόσταυλος, Παπαδόπουλος, Γαλανός, Μουκέας, Απαζίδης, Δρομούσης.

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Θεόφιλος Καλύβας): Πορανίδης, Βλαχόπουλος(66’Τζαφεράκος), Θεοδωρόπουλος, Εβερετ, Καλογέρης, Τύρπος(89’Σταυρόπουλος), Τούσης(88’Μπούσης), Χόρβατ, Μονέ(76’ Βούκα), Λελούδας, Γεωργιάδης.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Μπούσης, Καμπάσης, Τζαφεράκος, Βυθούλκας, Κούστας, Βούκα, Σταυρόπουλος

πηγη topiko24