E-Megara-GR
Δημοτικός συνδιασμός "Μέγαρα-Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα" ΜΕΓΑΡΑ

Γ. Μαρινάκης: Διοίκηση Γρ. Σταμούλη-Από το κακό στο χειρότερο

Έχουν περάσει 9 χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του δήμου  ο κ. Σταμούλης

Οι δημότες εναπόθεσαν τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους στο νέο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του και περίμεναν 9 ολόκληρα χρόνια να δουν τα αποτελέσματα της δουλειάς του.

Όμως τα 9 χρόνια πέρασαν και το μόνο που είδαν είναι ένας κατάλογος έργων που «έγιναν» και είναι «σε εξέλιξη», όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Γραφείου Δημάρχου, όπου δεν υπάρχει κανένα έργο της διοίκησης του κ. Σταμούλη, είτε ολοκληρωμένο, είτε σε εξέλιξη.

Για άλλη μια φορά ο κ. Σταμούλης προσπάθησε να καλύψει την αποτυχία του, με προπαγάνδα υπέρ του στηριζόμενος στα έργα της προηγούμενης διοίκησης, της διοίκησης του κ. Μαρινάκη(δημοτικό γηοκομείο, αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης της πόλης των Μεγάρων, τηλεμετρικό σύστημα ελέγχου διαρροών του δικτύου ύδρευσης της πόλης των Μεγάρων, αποχέτευση στην επέκταση του σχεδίου πόλεως της πόλης των Μεγάρων – Β΄φάση, οικιακές συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο, κατασκευή ή ανάπλαση 7 παιδικών χαρών σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο, κατασκευή 2 παιδικών χαρών στη Νέα Πέραμο, μελέτη κατασκευής δικτύου όμβριων στο κέντρο της Νέας Περάμου, την Πούντα και το Ακρογιάλι), της Περιφέρειας – Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής(αγροτική οδοποιία, κατασκευή δικτύου όμβριων στο κέντρο της Νέας Περάμου και την Πούντα, μερική εκτροπή του ρέματος της Έξω Βρύσης, έργα αποκατάστασης σε δρόμους, γέφυρα κ.λ.π. στην Κινέτα, αποκατάσταση της κατεστραμένης γέφυρας στο Μαϊστράλι), της Διοίκησης του κ. Στρατιώτη(ολοκλήρωση κατασκευής Β΄ορόφου στη δημοτική Βιβλιοθήκη), του Υπουργείου Εσωτερικών(κατασκευή καινούργιων στεγάστρων στις στάσεις των λεωφορείων στα Μέγαρα, Νέα Πέραμο, Κινέτα και Αλεποχώρι) και ιδιωτών(κατασκευή δρόμου στην παραλία της σχολής Πυροβολικού).

Τα υπόλοιπα έργα αφορούν σε αυτονόητες παρεμβάσεις, οι οποίες είναι επιβεβλημένες για να διατηρούνται οι κοινόχρηστοι χώροι σε καλή κατάσταση.

Όσο για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αυτά αφορούν σε έργα που είτε ξεκίνησαν από τη διοίκηση Μαρινάκη, είτε αποτελούν αποκλειστικά έργα της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής. Ειδικά για τη πολεοδόμηση της Βαρέας, δεν υπάρχει καν πολεοδομική μελέτη, ενώ το δίκτυο παροχής φυσικού αερίου σε επιχειρήσεις και σπίτια αποτελεί προϊόν ερευνητικού διαλόγου !

Αντίθετα, κατά τη διάρκεια της θητείας της διοίκησης του κ. Σταμούλη, καταστράφηκε από πυρκαγιές ο ορεινός πλούτος των Γερανείων, τόσο από την πλευρά της Κινέτας , όσο και από την πλευρά του Αλεποχωρίου, μέχρι τα όρια του αστικού ιστού της πόλης των Μεγάρων, πλημμύρισαν τόσο η Νέα Πέραμος, όσο και η Κινέτα με αποτίμηση ένα νεκρό στη Νέα Πέραμο, συνέβη  δυστύχημα εντός του χώρου των ελαιοδεξαμενών στον κόμβο του Περάματος, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο εργαζόμενου, πέρασε το καλώδιο υπερυψηλής τάσης από το θαλάσσιο χώρο της Πάχης και το χερσαίο χώρο της Λάκκας Καλογήρου, Νέας Περάμου, Βλυχάδας δίπλα τον αστικό ιστό, υπήρξε κρυφή συμφωνία με τον ΕΣΔΝΑ επί διοικήσεως Περιφεριάρχου κ. Δούρου, για την κατασκευή Κέντρου επεξεργασίας και ενταφιασμού του υπολείμματος των απορριμμάτων της Αττικής(ΧΥΤΥ) στη μεγαρική γη, η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και υπό το βάρος της γενικής κατακραυγής αποσοβήθηκε την τελευταία στιγμή, επεκτάθηκαν δραματικά οι ιχθυοκαλλιέργειες στην Κακιά Σκάλα, με αντισταθμιστικό τη χορηγία τσιπουρών στην Ψαράδικη Βραδιά, υπήρξε αδιαφορία για τη διέλευση των φορτίων LNG από το πορθμείο Περάματος Μεγάρων, ενώ το γνώριζε πολύ καιρό πριν και πρόσφατα έγινε γνωστή η απώλεια του οικοπέδου των ελαιοδεξαμενών στον κόμβο Περάματος, το οποίο εκμισθώθηκε από την ειδική υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος ΕΚΥΟ σε ιδιώτες επιχειρηματίες για τη δημιουργία κέντρου Logistics, για την εναπόθεση και αποθήκευση containers.

Το αποτέλεσμα της 9χρονης θητείας του κ. Σταμούλη είναι απολύτως αρνητικό.

Ακριβώς γι αυτό το λόγο προσπάθησε να παραπλανήσει την κοινή γνώμη με τις φράσεις «έργα που έγιναν» και «έργα που είναι σε εξέλιξη», χωρίς να αναφέρει αυτούς που τα έκαναν ή τα προετοίμασαν με μελέτες.

Ο κ. Σταμούλης είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την οπισθοδρόμηση και την παρακμή του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα και αυτό του έχει προσδώσει μεγάλη φόρτιση  αγωνίας και πανικού.

Λειτούργησε αποκλειστικά και μόνο για το προσωπικό συμφέρον του.

Το «α» το στερητικό τον συνόδεψε σε όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Αδιαφορία, αναλγησία, αδιαφάνεια, αχρηστία, ασυδοσία, αφερεγγυότητα, αναξιοπιστία, ανικανότητα, αναποτελεσματικότητα, αλαζονεία, είναι λίγα από τα αρνητικά στοιχεία που επέδειξε και που τον οδήγησαν στην ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Αποτύχατε κ. Σταμούλη και γυρίσατε τον τόπο, εσείς και οι συνεργάτες σας (εκτός από αυτούς που το κατάλαβαν έγκαιρα και αποχώρησαν πολύ επιδεικτικά και θορυβωδώς) πολλά χρόνια πίσω.

Είναι καιρός ο κ. Σταμούλης και η παρέα του να αποχωρήσουν.

Αφού δεν το καταλαβαίνουν οι ίδιοι, ο λαός θα τους δείξει την πόρτα της εξόδου!

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«ΜΕΓΑΡΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»