E-Megara-GR
Uncategorized

Ηττήθηκε ο Βύζας από τον Μανδραϊκό

Ηττήθηκε ο Βύζας στην 6η αγωνιστική από τον Μανδραϊκό στο Φράγκειο Στάδιο με 2-0, σκορ στο οποίο το 2 θα μπορούσε να είναι διπλάσιο αλλά το μηδέν να παραμείνει μηδέν.
Ο Μανδραϊκός ήταν ο δίκαιος νικητής της συνάντησης, οι επιθετικοί του οποίου κατόρθωσαν να παραβιάσουν δύο φορές την εστία των κιτρινόμαυρων νικώντας την πολύ καλά στημένη άμυνά τους.

Ο Μανδραϊκός ήταν καλύτερος από τον Βύζαντα η επίθεση του οποίου κόλλησε, ξεκομμένη από τη μεσαία γραμμή δημιούργησε λίγες ευκαιρίες χωρίς όμως ουσιαστικά να απειλήσει σοβαρά τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τα γκολ:
29΄ 1-0 ο Λεούδας με κοντινό σουτ – πλασέ
55΄ 2-0 ο Έβερετ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε «κόλλημα» της άμυνας του Βύζαντα και χωρίς πίεση κεραυνοβόλησε τον Κατσικούρ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής

Ο Μανδραϊκός είχε επίσης πολύ δυνατές ευκαιρίες
13΄ διπλή προσπάθεια ο Μονέ σωτήρια απόκρουση με τα πόδια του Κατσικούρη, στη δεύτερη έστειλε άουτ
19΄ σέντρα του Βούκα από δεξιά, ο Κατσικούρης καπάκωσε τη μπάλα μπροστά στον Μονέ
66΄ σωτήρια απόκρουση του Εμετό ο οποίος έδιωξε με κεφαλιά σουτ – κεραυνό του Τζαφεράκου.
72΄ Προ του κενής εστίας ο Γεωργιάδης στέλνει άουτ τη μπάλα με προβολή ύστερα από μπαλιά ακριβείας του Λελούδα

Διαιτητής: Α. Βάτσιος
Βοηθοί: Ε. Σαββόγλου, Κ. Φαρμάκης
Γιατρός: Σ. Πιλίλης

Μανδραϊκός (προπονητής Θ. Καλύβας): Μπαλασάκης, Θεοδωρόπουλος, Τζαφεράκος, Έβερετ, Τύρπος, Χόρβατ, Βούκα, Τούσης (88΄ Γκίνης), Μονέ (69΄ Καλογερής), Λελούδας (83΄ Μπούσης), Γεωργιάδης (90΄ Κούστας)
Αναπληρωματικοί: Πορανίδης, Σταυρόπουλος, Καμπάσης

Βύζας (προπονητής Β. Στασινόπουλος): Κατσικούρης, Δέσκος (60΄ Παναγιωτόπουλος), Χάρμπαλης, Χατζηπαπάς, Εμετό, Κουρκούτης, Λάλας, Κλωνάρης Γ., Κλωνάρης Π., Διονυσόπουλος (69΄ Τσίγκρης), Δρίτσας
Αναπληρωματικοί: Πανταζής, Ανδρέου, Βασίλαινας, Μήτσος